Samtaleterapi

kr 950,00
/ 60 Minutter
  • Samtaleterapi med fysisk fremmøde i Aalborg centrum
  • Særligt tilrettelagt forløb med fokus på dine behov og mål
  • Efter behov kan samtalen foregå over telefon eller video

Beskrivelse

Med baggrund i din personlige historie undersøger vi hvordan dit liv opleves, hvad der ikke fungerer og hvor du gerne vil hen. Der er plads til at tale ud og at blive hørt, samt at blive vejledt i forhold til hvordan du kommer videre mod bedring og trivsel.

Efter hver session er der mulighed for redskaber du kan øve dig på før næste mødegang, så du kan arbejde videre hjemme.

Beskrivelse

Med baggrund i jeres personlige historie undersøger vi hvordan i hver især oplever hverdagen, samt hvad der fungerer og ikke gør. Der er plads til at tale ud og at blive hørt, samt hjælp til at finde et fælles sprog som kan lede til en hverdag i balance.

Efter hver session er der mulighed for redskaber i kan øve jer på før næste mødegang, så i kan arbejde videre hjemme

Parterapi

kr 1200,00
/ 90 Minutter
  • Parterapi med fokus på at finde fælles forståelse og ståsted
  • Den ekstra tid gør, at begge parter kan føle sig hørt og set
  • Lokalerne er store og behagelige, så der er plads til begge

Screening

kr 1500,00
/ 90 Minutter + Skriftlig produkt
  • Vi undersøger før start hvad du ønsker at forstå bedre
  • Jeg spørger ind til dit liv og den måde du møder verden på
  • Ved behov er der mulighed for testning og fokus på diagnose

Beskrivelse

Vi mødes for at udrede din personlige historie og den oplevelse af verden den har ledt til. Med afsæt i minder, erfaringer, relationer og følelser ser vi på dit liv i dag for bedre at forstå det. Efter behov er der mulighed for testning med særligt fokus.

Screeningen munder ud i rådgivning om din videre færd og hvordan du bedst kan trives i verden fremover. Ved behov er der mulighed for et skriftligt produkt.

Betaling

Som standard benytter jeg MobilePay, men ved behov er der mulighed for at betale kontant eller via bankoverførsel. Hvis din arbejdsplads eller forsikring betaler, finder vi den løsning der passer bedst. Der afregnes i enden af hver session.

 

MobilePay: 40 75 04

Afbud

Afbud skal ske senest dagen forinden klokken 15:00, ellers betales der fuldt honorar. Afbud kan foregå via opkald eller sms på:

Dækning af forsiking

Hvert forsikringsselskab har sine egne regler for dækning, og nogle har særaftaler med bestemte psykologhuse. Kontakt selv dit forsikringsselskab og spørg om de dækker samtaler hos privatpraktiserende psykolog. Hvis der er tvivl om hvordan dette fungerer er du velkommen til at henvende dig til mig for rådgivning.

Lægehenvisning

Reglerne for lægehenvisninger kan være svære at navigere og ydernummerpsykologer kan være svære at finde manuelt. Jeg har derfor valgt at tilbyde gratis rådgivning om hvordan du bedst muligt finder en ydernummerpsykolog samt hvilke muligheder du har her. Jeg er ikke selv ansat som ydernummerpsykolog og kan derfor ikke tage lægehenvisninger. Henvend dig telefonisk eller over mail for at høre nærmere.